14 apr 2024

Øg motivation og arbejdsglæde gennem Emplys læringsmodul

I Emply kan du skabe et læringsunivers for dine medarbejdere, hvor de kan udvikle deres kompetencer og blive dygtigere. Du har mulighed for at kreere interaktive og engagerende læringsoplevelser, som medarbejderne har adgang til når som helst, hvor som helst.

 

Med Emplys fleksible og intuitive kursusbygger kan du designe dine egne kurser, der passer præcis til dit formål. Det er nemt at gøre kurserne interaktive, og du kan hurtigt og enkelt redigere og udvide kurserne, så de altid er up to date. 

 

Modulet giver dig også indblik i de enkelte medarbejderes kompetencer, så du kvalificeret kan vurdere, om eksisterende medarbejdere skal styrke nogle bestemte kompetencer, eller om det kalder på en nyrekruttering. Du kan løbende tilpasse medarbejdernes kompetencescore – eller sætte systemet til det, så du altid har det mest opdaterede grundlag for kompetenceudvikling. 

 

Fordele ved Emplys digitale læringsunivers 

  • Mulighed for at kreere e-kurser og e-læringsforløb tilpasset specifikke afdelinger 
  • Understøtter HR-processer som pre- og onboarding og medarbejderudvikling ved at tilrettelægge ’kursuspakker’, der passer til den enkelte  
  • Giver dig overblik over materialer, deltagerlister og godkendelses-flows – farvel til tidskrævende organisering og administration 
  • Fleksibelt for medarbejderne, som har adgang når som helst, hvor som helst 
  • Minimering af kursusomkostninger – uden at gå på kompromis med uddannelse og udvikling 
  • En del af dit HR-system, så du kan trække data på tværs af moduler. 

 

Skal du have et smugkig?  

Få en gratis demo, og se, hvordan du kan optimere og automatisere dine HR-processer og læringskurser med Emply. 

 

Book demo

© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.