Sammen med vores kunder skaber vi bedre arbejdspladser

Book demo

Vi gør det komplicerede simpelt

 

Med Emply har vi skabt en platform, der gør HR simpelt, intuitivt og fleksibelt for private, mellemstore virksomheder, så de kan løse deres HR-opgaver mest effektivt. Det frigiver tid til det, der virkelig betyder noget – nemlig medarbejderne. Glade og motiverede medarbejdere, der får lov til at udvikle sig, er nøglen til succes. I samarbejde med vores kunder optimerer vi hele tiden Emply, så systemet er i stand til at løse nutidens og fremtidens udfordringer.

Sammen med vores kunder skaber vi bedre arbejdspladser

Simon Svenstrup, Product Manager i Emply

“Dialogen med vores kunder er vigtig, så vi ved, hvilke behov og udfordringer de står overfor i løbet af en arbejdsdag. Når vi udvikler vores produkt, er det altid med udgangspunkt i kundernes behov, så vi sikrer, at vores platform er tidssvarende. Vi skaber den forandring, som HR har brug for.”

Tina Berning, Director of HR, Zleep Hotels

Emply er et uundværligt system for os. Det er meget professionelt og brugervenligt og følger med udviklingen. Det giver os mulighed for at holde på vores talentfulde medarbejdere. Derudover er det vigtigt for os, at supporten fungerer upåklageligt – og det gør den

Sara Vinding, HR Direcor, Moment

Når man som virksomhed ekspanderer og har afdelinger i flere lande, er det vigtigt at håndtere HR-processerne automatisk i ét system. Både for vores egen skyld i forhold til ressourcer og for at ensrette vores medarbejderes oplevelse. Emply hjælper os i den grad med at sikre effektive processer på tværs af vores organisation

Tim Haukenes, Director of HR Operations, LINK Mobility

Vi er gået fra alenlange dataark styret af en kollega til at have alle processer samlet i Emply. Vi skal ikke længere efterspørge en rapport en gang om måneden. Nu har vi adgang til data i realtid – hele tiden. Det giver os en meget bedre forståelse for og brug af data, som vi kan bruge til at udvikle vores forretning.

Vil du høre mere om Emply?

Lad os demonstrere, hvordan Emply kan skabe værdi i din virksomhed.

Book demo
© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.