Om Emply

Emply blev grundlagt i 2010 af to danske iværksættere, Gert Abildskov og Michael Ahlstrøm. Navnet Emply kommer af ‘Employee’.

 

Siden januar 2021, har vi været en del af Lessor Group, som ejes af det amerikanske moderselskab Paychex Inc. Paychex Inc. er førende på det amerikanske marked inden for HCM-løsninger.

 

Et komplet HR-system

Emply er et HR-system, der binder alle dine HR-processer sammen. Platformen understøtter hele medarbejderrejsen fra jobannoncering til fratrædelse og automatiserer og strømliner arbejdsgange for både HR, ledere og medarbejdere. Det frigiver tid til andre vigtige tiltag som at styrke kultur og arbejdsmiljø, trivsel og talentudvikling. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses dine behov nu, og efterhånden som din organisation vokser.

Emply er bygget fra bunden med åbent API, som gør, at du kan integrere systemet med andre systemer. Ved at have alle dine data samlet ét sted sikrer du, at de altid er opdaterede på tværs af platforme samtidig med, at du minimerer manuelle processer.

Vores vision

Vores vision er at skabe bedre arbejdspladser ved at tilbyde et intuitivt HR-system, der gør HR i stand til at fokusere på mennesker ved at minimere manuelt arbejde og bruge data til værdifulde indsigter. Derfor har vi konstant fokus på at optimere vores produkt og styrke brugerrejsen.

 

Et brand i vækst


I mere end et årti har Emply haft fingeren på pulsen i forhold til HR-relaterede udfordringer i moderne virksomheder og er i dag en af de førende HR-systemudbydere på det danske marked. Vores platform anvendes af mere end 900.000 brugere og organisationer på tværs af sektorer og brancher. Og vores kundeportefølje tæller blandt andet organisationer som Bech-Bruun, Sanos, Jettime, Blue Water Shipping, BDO og Konica Minolta.

Med udgangspunkt i vores mantra ”Simplify the Complicated” bestræber vi os hver dag på at udvikle og forbedre vores HR-system og præsentere intuitive løsninger på de udfordringer, vi ser i virksomheder i dag såvel som i fremtiden.

“Det er vigtigt, at Emply er enkelt og intuitivt for vores kunder at arbejde i. Emply skal være den ekstra ressource i virksomheden, der gør hverdagen nemmere og bedre ved at samle og automatisere alle HR-processer. Men Emply skal også fungere som et vigtigt, strategisk værktøj, som leverer værdifulde data til ledere og HR - for eksempel om fravær, trivsel og performance.”

- Simon Svenstrup, Product Manager i Emply

Hvordan oplever vores kunder Emply

Vi er gået fra alenlange dataark styret af en kollega til at have alle processer samlet i Emply. Vi skal ikke længere efterspørge en rapport en gang om måneden. Nu har vi adgang til data i realtid – hele tiden. Det giver os en meget bedre forståelse for og brug af data, som vi kan bruge til at udvikle vores forretning.

Tim Haukenes, Director of HR Operations, LINK Mobility

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret på de seneste HR-trends, læs spændende artikler og cases, og få tips og tricks til bedre HR-processer - både generelt og i Emply-systemet.

Tilmeld dig her
© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.