Implementering og support

En tryg onboarding til systemet

 

Det er afgørende for os, at du som kunde føler dig taget i hånden – både under og efter implementeringen af vores HR-system.

Personlig implementeringskonsulent

Som kunde skal du føle dig tryg gennem hele implementeringsprocessen. Derfor bliver du tilknyttet en personlig implementeringskonsulent, som giver dig en grundig introduktion til systemet. På den måde sikrer vi, at du kommer allerbedst fra start og føler dig godt klædt på til at bruge Emply. Implementeringskonsulenten vil være din underviser og sparringspartner gennem hele forløbet.

En strømlinet implementering

Når du har valgt din produktpakke og integrationer, sender vi dig en implementeringsplan. Et typisk forløb varer fire måneder og foregår som udgangspunkt online. Det giver dig mulighed for at genbesøge vigtige informationer, som vi har været igennem på de optagede møder.

Under implementeringsprocessen afholder vi ugentlige møder baseret på din og dine stakeholderes tilgængelighed. Det er vigtigt, at I afsætter tid til implementeringen, så vi kan skabe det bedste forløb for jer.

Sammen opsætter vi Emply-systemet ud fra din organisations behov, HR-processer, politikker og datatilgængelighed. Det giver dig, dine ledere og medarbejdere det optimale udbytte af platformen. Vi taler også om, hvordan I mest effektivt får udrullet Emply i organisationen.

Når modulerne er sat op, og I har modtaget undervisning, afsluttes implementeringsforløbet. Herefter introduceres du til vores support-afdeling, som vil hjælpe og guide dig i yderligere spørgsmål.

 

Supporten står klar til at hjælpe dig

Når du er kommet godt i gang med at bruge Emply, og et spørgsmål trænger sig på, kan du altid regne med vores support-afdeling. Du skal blot indsende en anmodning med dit spørgsmål her.

Du kan også besøge vores Hjælpecenter, hvor du finder guides og artikler til alle platformens moduler og funktioner.

 

Bliv en del af et HR-netværk med andre Emply-kunder

Vi vil gerne give vores kunder de bedste forudsætninger for at bruge Emply og dele viden, idéer og erfaringer om HR med hinanden. Derfor har vi etableret netværksgrupper i Jylland og på Sjælland. Netværksgrupperne fungerer som en slags 24/7-hotline, som du kan bruge til hjælp og sparring både på og imellem møderne.

Læs mere og tilmeld dig
© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.