Emply giver dig den fulde medarbejderrejse

Book demo

Fem moduler til at håndtere alle dine HR-processer

 

Emplys HR-system understøtter hele medarbejderrejsen fra jobrekruttering til fratrædelse og optimerer og effektiviserer arbejdsgange for både HR, ledere og medarbejdere. Systemet er fleksibelt og kan integreres med dine andre systemer for at mindske manuelt arbejde og skabe hurtigere processer.

Emplys fulde HR-løsning indeholder fem moduler og en lang række attraktive funktioner, der automatiserer og strømliner dine processer. 

Få en gratis demo og se, hvordan du kan optimere og automatisere dine HR-processer med Emply.Medarbejdere

Få det fulde overblik over alle organisationens medarbejdere i medarbejder-modulet. Find nemt stamdata, fraværsoplysninger, individuelle udviklingsplaner, kontrakter og certifikater, og administrér løndata.

Læs mere

Rekruttering

Ansæt topkandidater til din virksomhed med vores brugervenlige og fleksible rekrutteringsmodul. Gennem strukturerede og automatiserede processer skaber du en bedre oplevelse for både dig og dine kandidater samtidig med, at du sparer tid og ressourcer.

Læs mere

Onboarding

Tilrettelæg vellykkede pre-, on- og offboarding-forløb i vores onboarding-modul. Her kan du nemt kommunikere, følge op og holde overblik over hele processen. Grundig onboarding skaber loyale og motiverede medarbejdere, der præsterer hurtigere og fastholdes i længere tid. Dét betaler sig!

Læs mere

Læring 

Skab et læringsunivers for dine medarbejdere, hvor de kan udvikle deres kompetencer og blive endnu bedre. Løbende læring og udvikling bidrager til at motivere og fastholde dine medarbejdere samtidig med, at de bliver endnu mere værdifulde for din virksomhed.

Læs mere

Feedback

Øg trivsel og udvikling i din virksomhed med løbende feedback. I vores feedback-modul sikrer du, at dine medarbejdere automatisk bliver indkaldt til samtaler, så de føler sig set og hørt. Du kan også lave skræddersyede udviklingsplaner, udsende surveys og lave 360-graders feedback.

Læs mere

Tværgående funktioner

Automatisér dine arbejdsgange, og skab effektive godkendelsesflows. Lav dit eget dashboard med de oplysninger, der er vigtigst for dig, og opnå fuld dataindsigt. Uddelegér nemt opgaver, og følg deres status. Og udnyt vores åbne API og integrationer til at forbinde dine systemer med Emply for bedre og lettere arbejdsgange.

Læs mere

Se hvordan Emply platformen virker

Få en gratis demo og se, hvordan du kan optimere og automatisere dine HR-processer med Emply.

Book demo
© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.