Automatisér, og ensret hele medarbejderrejsen med Emply

Tilmeld dig nyhedsbrev

Med Emply kan du understøtte den fulde medarbejderrejse i jeres virksomhed – fra tiltrækning og rekruttering og pre- og onboarding til medarbejderadministration og - udvikling og offboarding. I ét system.

Medarbejdertilfredshed og -fastholdelse på dag et

Bliv den mest tjekkede arbejdsgiver, der har styr på A-Z om din medarbejder, hvad end det gælder administration af løn, opfølgning på aftaler eller korrekt kursusadministration. Når du har styr på al data og samler det ét sted, kan du få det store overblik og levere professionelt i hele medarbejderrejsen. Intet bliver glemt.

 

Med Emplys HR-system skaber du sammenhæng i hele medarbejderrejsen med automatiserede, strukturerede og professionaliserede processer. Det sikrer dig mere tid til andre vigtige opgaver – men uden at gå på kompromis med medarbejderoplevelsen.

Nemmere arbejdsgange – for både HR og ledelse

Slip for manuelle og tidskrævende metoder, når du skal rekruttere, onboarde, udvikle og administrere. Med en HR-løsning automatiserer du dine workflows og opgaver, så du slipper for at huske deadlines og aftaler i hovedet eller på tusindvis af spredte post-its eller Excel-ark. Og det hele bliver transparent og synligt for den enkelte medarbejder.

I Emply kan medarbejderne følge opdateringer og aftaler, der vedrører deres udvikling, direkte i systemet – og selv opdatere stamdata. På den måde undgår I fejl, sparer værdifulde ressourcer og giver både HR og ledelse lettere arbejdsgange.

 

Træf bedre forretningsbeslutninger 

Savner du overblik over jeres kompetencer in-house, så du ved, hvornår en ny rekruttering er nødvendig? Mangler du input til at forbedre din onboarding ud fra et medarbejderperspektiv? Ved du, hvorfor medarbejdere forlader din virksomhed?

Data kan være simpel – og alligevel sikre dig unikke indsigter, der gør dig i stand til at træffe bedre beslutninger. Saml, opbevar og træk data fra hele medarbejderrejsen i Emply, så du bliver ved med at forbedre din virksomhed – nu og i fremtiden. Det smitter samtidig positivt af på medarbejderoplevelsen, fordi du lytter til deres input og feedback.

De fem faser i medarbejderrejsen 

 

Hvordan får du succes med at rekruttere, onboarde og udvikle dine medarbejdere? Under hvert step i medarbejderrejsen giver vi dig inspiration til, hvordan du håndterer processerne bedst, og hvad du skal være opmærksom på.

Medarbejder administration
Sæt medarbejderadministrationen i system, så du altid har styr på dine medarbejderes data og GDPR
Læs mere
Rekruttering
Tiltræk de rigtige kandidater, og få det ideelle match til din virksomhed. Helt fra behovsafklaring og jobprofil til samtaler og ansættelse.
Læs mere
Pre- og onboarding
Få dine medarbejdere godt ombord, og skab medarbejdertrivsel fra start med lækre onboardingforløb –, der også sikrer fastholdelse.
Læs mere
Medarbejderudvikling
Øg din medarbejders motivation gennem uddannelse, udvikling og feedback. Sæt mål, og følg op. Og få tilfredse medarbejdere.
Læs mere
Offboarding
Tag pænt afsked med din kollega, og få værdifulde exit-data, du kan bruge til HR-udvikling.
Læs mere

Er du interesseret i bedre og nemmere HR-processer?

Med Emply behøver du kun ét system. Emply understøtter hele medarbejderrejsen fra rekruttering til fratrædelse. Gør de komplicerede processer enkle.

Book demo
© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.