14 sep 2023

Mød Emply på Træfpunkt HR 2023

Den 4. og 5. oktober kan du komme med til Danmarks største og vigtigste HR-event i Øksnehallen - Træfpunkt HR 2023. Glæd dig til at blive inspireret med ny HR-viden og trends, netværke med andre virksomheder og høre spændende oplæg fra keynote speakers.

 

Som HR-ansvarlig vil du ikke gå glip af Træfpunkt HR 2023. Messen giver dig nemlig en unik mulighed for at blive opdateret på, hvad der rører sig i branchen, og du kan møde mennesker og virksomheder, der entusiastisk deler ud af sin viden og erfaring med HR og ledelse. I gennemsnit besøger 2000 mennesker fra HR-branchen messen.

 

 

Emply er guldsponsor på Træfpunkt HR 

 

Igen i år er Emply med på messen som guldsponsor, og vi ser frem til at møde dig på vores stand til en snak om, hvordan vi med vores komplette HR-system kan hjælpe dig med at samle og optimere dine HR-processer. 

 

På standen kan du også møde Lessor, der ligesom Emply er et brand under Lessor Group. Lessor tilbyder softwareløsninger til løn, vagtplanlægning og tidsregistrering.

 

 

Talere på Speakers Corner 

 

Vi har i år to spændende indlæg på Speakers Corner.

 

Den 4. oktober kl. 13.40 – 14.00 kan du se frem til at opleve Tim Haukenes, Director of HR Operations i LINK Mobility Group. Han vil dele ud af sine erfaringer med at udrulle Emply som nyt HR-system i en international virksomhed. Hør blandt andet om, hvordan du kan håndtere modstand, bygge bro mellem kulturelle kløfter og omfavne forandringer for at opnå det fulde potentiale af et HR-system. 

 

Den 5. oktober kl. 13.40-14.00 indtager Mette Nørlem, HR-ekspert og Senior Manager i Lessor, scenen sammen med Simon Svenstrup, Product Manager i Emply. De vil tale om, hvordan du tager din HR-ledelse til et strategisk niveau ved brug af konkrete data. 

 

 

Vind to billetter til Morten Albæks foredrag ”Falske sandheder i livet”

 

Emply holder til på stand nr. 50 lige til højre for hovedindgangen. Her har du mulighed for at deltage i vores konkurrence om to billetter til Morten Albæks spændende foredrag ”Falske sandheder i livet”, som finder sted den 4. december 2023 i Det Ny Teater. Her gør han op med 10 sejlivede myter om ”det gode liv”.

 

Efter totalt udsolgte aftener i landets allerstørste sale på hans forrige turné er han nu klar med endnu en foredragsturné. 

 

Med udgangspunkt i sin nye bestseller stiller filosoffen og erhvervslederen spørgsmålet, hvorfor hele 40% af os fortryder det liv, vi lever?

 

Ifølge Morten Albæk er svaret til dels, at vi mennesker har for vane at bruge en række tanketomme tale- og tænkemåder, der ender med at blive til meningsløse levemåder - levemåder som forlænger afstanden mellem den person, vi er og den person, vi ønsker at være.

 

Så kom forbi vores stand på Træfpunkt HR, og deltag i konkurrencen. Vi glæder os til at se dig.

 

 

Tilmeld dig Træfpunkt HR 2023 gratis

 

Der er gratis adgang til Træfpunkt HR 2023, hvis du tilmelder dig inden messen.

 

Tilmeld dig Træfpunkt HR gratis.

© Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.