Vi talenter

Emplys mission er at støtte talenters trivsel ved at
 
lede alle organisationer til bedre HR-praksis ubesværet

Styrker udnyttelsen af
 
talenternes potentiale

Emply hjælper organisationer over hele verden med at tiltrække, fastholde og udvikle talenter. Ved hjælp af Emplys innovative platform kan I fremhæve færdigheder, simplificere HR-processer og skabe et komplet overblik. Få indblik i alle medarbejderne og få mest ud af deres potentiale.

Simplify the Complicated

Med vores brand mantra "Simplify the Complicated"
 
ønsker vi at simplificere det komplicerede i alle aspekter.
 
Vi hjælper virksomheder med at løse komplekse opgaver
 
og leverer professionelt på den mest simple måde.

Sammen skubber vi
 
til grænserne i HR

Tilbage i 2010 får to iværksættere, Gert Abildskov og Michael Ahlstrøm, indsigt i hvor kompliceret og tidskrævende det er at tiltrække og ansætte medarbejdere. Det tog dem ikke lang tid at finde en løsning på denne udfordring og besluttede sig derefter for at stifte Emply.

Siden dengang er Emply blevet videreudviklet, visionen er blevet stærkere og de 2 iværksættere har aldrig kigget sig tilbage. Emply stræber altid efter at finde nye innovative løsninger. Vi lytter løbende til vores kunder, deres behov og ønsker for at være en attraktiv samarbejdspartner.

Emply er en del af
 
Lessor & Paychex

Emply blev i januar 2021 opkøbt af Lessor Group, markedets førende leverandør af software til løn-, HR-, tidsregistrerings- og vagtplanlægnings-løsninger til små og store virksomheder i Danmark og Tyskland. De har 180 ansatte og mere end 65.000 virksomheder bruger i dag et eller flere systemer fra Lessor Group.

Lessor Group har siden 2018 været ejet af Paychex, Inc., den førende leverandør af integrerede HCM-løsninger på det amerikanske marked.

Den fælles fremtid

Partnerskabet med Lessor betyder, at I nu kan drage fordel af endnu flere stærke løsninger inden for HR-, løn- og personaleadministration. Med Lessors mangeårige erfaring og store ekspertise på lønfeltet og Emplys robuste HR-teknologifunktioner er fundamentet skabt for en fælles fremtid med fuld fokus på jeres behov for brugbare og effektive løsninger.

Lad os vækste sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle de
 
muligheder der er ved at bruge Emplys løsning.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.