Nyheder & Artikler

Hold dig opdateret med seneste nyt og spændende artikler
 
og få alt at vide om vores virksomhed.

Træfpunkt HR 2021
July 12, 2021
Den 22.-23. september samles HR-folk fra hele Danmark for at blive klogere på de nyeste tendenser inden for HR. Vi glæder os til at møde jer på stand nr. 32/34/50/52.
Læs mere
Emply Event 2020 - Vejle
February 28, 2020
Ligesom i Glostrup, samlede vi igen mere end 100 HR-folk på Comwell Kellers Park i Vejle til endnu en dag om rekruttering, onboarding og talent management. Vi satte en håndfuld deltagere i stævne til en lille snak.
Læs mere
Emply Event 2020 - Glostrup
February 19, 2020
Mere end 100 HR-folk var samlet på Glostrup Park Hotel til et heldagsarrangement om rekruttering, onboarding og talent management. Vi satte i den forbindelse en håndfuld deltagere i stævne til en lille snak.
Læs mere
Case: Lalandia
October 03, 2019
Vi har mødt HR-koordinator i Lalandia, Kirsten Neiman, til en snak om hvordan Emplys rekrutteringsløsning hjælper dem med at håndtere deres processer i en ellers travl hverdag.
Læs kundehistorie
Case: FUGL LEONHARDT
October 02, 2019
Vi oplever i øjeblikket en stigende interesse for Emplys rekrutteringsløsning fra rekrutteringsbureauer. Vi har derfor talt med en af vores ældste kunder, rekrutteringsfirmaet FUGL LEONHARDT.
Læs kundehistorie
Case: Aarhus Kommune
October 01, 2019
I februar 2019 indgik Emply en aftale med landets næststørste kommune, Aarhus Kommune. Vi har derfor sat dem stævne til en snak om hvordan de har oplevet implementeringsprocessen.
Læs kundehistorie
3 Grunde til at bruge video
September 23, 2019
Vidste du, at du kan bruge videointerview i Emply-platformen? Nedenfor har vi listet 3 måder, du kan bruge video på i din ansøgnings- og screeningsproces.
Læs mere
Træfpunkt HR 2019
September 23, 2019
I næste uge afholdes Danmarks og nordens største HR-messe i Øksnehallen. HR-ansvarlige fra hele landet mødes for at lære af de bedste eksperter og afsøge markedet for nye produkter.
Læs mere
Det nye Emply
September 23, 2019
Det nye Emply - Emply håndterer dine administrative HR-processer effektivt med hjælp af automatisering, overblik over information og handlingsforslag. Dette giver jeres ledere det rette grundlag for at træffe de rigtige strategiske beslutninger.
Læs mere
Vis mere

Lad os vækste sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.