Karrieresider & Jobagenter

Med en visuelt imponerende og responsiv karriereside, der afspejler jeres brand og værdier,
 
kan I skille jer ud fra jeres konkurrenter og vinde kampen om de bedste kandidater.

Book demo

Et ekstraordinært
 
førstehåndsindtryk

Vind de bedste kandidater, og adskil jer fra jeres konkurrenter med en imponerende og responsiv karriereside, der både har jeres brand og værdier i fokus. Design en brugeroplevelse, der efterlader et varigt positivt indtryk på jeres kandidater.

Ingen kodeerfaring?
 
Intet problem

Vores karrieresidebygger bruger træk og slip-elementer for at gøre designoplevelsen helt kodefri. Tilføj smukke bannere med video, der kører i baggrunden, fremvis jeres arbejdsplads med et galleri, og fremhæv jeres frynsegoder uden at kode en eneste linje.

En perfekt oplevelse
 
enhver enhed

Hav ro i sindet velvidende, at jeres karriereside vil se ud som i ønsker det, uanset hvilken enhed den vises på. Med vores fuldt responsive designelementer kan I lade jeres kreativitet tage over, uden at bekymre jer om brugeroplevelsen.

Avanceret tilpasning
 
til de teknisk kyndige

Design fuldstændigt skræddersyede karrieresider fra bunden eller modificer de eksisterende elementer med fuldt udbyggede HTML- og CSS-kodningsfunktioner. Uanset jeres vision giver vi jer værktøjerne til at opnå den.

Simplificer adgang
 
til egne data

Korrekt håndtering af personlige oplysninger er afgørende for at være GDPR-kompatibel. Du skal tillade kandidater adgang til deres egne data, så de kan se, redigere og fjerne dem. Unikke logins via jeres karriereside håndterer det automatisk, uanset om det er i den tidlige rekrutteringsfase eller midtvejs i onboarding.

Hold kvalificerede
 
kandidater informeret

Skab de bedst mulige omstændigheder for at besætte jeres ledige stillinger med kvalificerede kandidater, ved at lade dem få automatisk besked igennem jobagenter, når der opstår en jobåbning inden for deres ekspertiseområde.

Udforsk karrieresider
 
der er bygget med Emply

Lad os tiltrække talenter sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.