Kandidattiltrækning

Tiltræk ubesværet de bedste kandidater til jeres åbne stillinger med fuld kontrol og indsigt
 
på tværs af processen, så I kan bruge jeres tid og ressourcer bedst muligt.

Book demo

Tiltræk de bedst
 
mulige kandidater

Vi har gjort det lettere end nogensinde at skille jer ud og finde de rigtige kandidater. Med en fantastisk karriereside, ubesværet jobrekvisition, promovering af jobannoncer på tværs af medier samt suveræn kontrol og indsigt i hele processen, giver Emply mulighed for at finde og ansætte den perfekte kandidat - hver gang.

Skil jer ud
 
fra mængden

Med vores karriereside-bygger kan I oprette en rekrutteringsportal til jeres kandidater uden nogen form for kodeerfaring. Træk og slip-elementer gør det nemt at inkorporere jeres brand og værdier i jeres karriereside-design, så I nemt kan skille jer ud fra konkurrenterne.

Spar tid og ressourcer
 
med skabeloner

Der er ingen grund til at starte fra bunden med hvert eneste jobopslag. Opret og genbrug skabeloner til bestemte positioner eller roller, og foretag de nødvendige justeringer derfra. I kan låse vigtige dele af enhver skabelon for at deaktivere redigering og spore eventuelle ændringer over tid for ubesværet samarbejde.

Tilpas spørgsmål for
 
fyldestgørende svar

Med fuldt tilpasselige screeningsspørgsmål kan I let opnå den ønskede indsigt i jeres kandidater. Tilføj ethvert spørgsmål I ønsker, og tillad b.la. tekstsvar, svarmuligheder samt upload af filer.

Nå ud til kandidater
 
uanset hvor de er

Vælg mellem de mest populære jobportaler og sociale platforme, og se jeres samlede omkostninger for alle betalte muligheder. Offentliggør jeres jobåbning samtlige steder med et enkelt klik for en hurtig og effektiv arbejdsgang.

Brug jeres ressourcer
 
bedst muligt

Med utrolig analytisk indsigt i hvert enkelt trin i kandidatens ansøgningsforløb kan I finjustere jeres rekrutteringsproces baseret på nøjagtige realtidsdata. Således kan I sikre, at jeres indsats og budget bliver anvendt bedst muligt.

Deleger opgaver
 
med ro i sindet

Opsæt og konfigurer godkendelsesprocesser, der muliggør effektivt samarbejde under jeres rekruttering. Uddeleger opgaver med ro i sindet, velvidende at jeres medarbejdere ikke ved et uheld kan overskride deres beføjelser.

Lad os tiltrække kandidater sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.