Kandidathåndtering

Strømlin rekrutteringsprocessen med automatiserede og fleksible processer, avancerede
 
filtreringsmuligheder, kandidatvurdering og ubesværet samarbejde.

Book demo

Transformer jeres
 
rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen er fundamental i enhver organisation under udvikling. Med Emply er processen nemmere og mere effektiv end nogensinde før. Strømlin rekruttering med automatiserede og tilpasselige arbejdsgange, avanceret kandidatfiltrering og -vurdering samt ubesværet samarbejde på tværs af afdelinger.

Tilpas processen
 
til enhver position

Hold jeres rekruttering agil og fleksibel ved at oprette forskellige forløb afhængigt af den stilling eller afdeling, I ansætter til. Tilpas de enkelte trin i processen, så den passer til jeres specifikke behov eller krav til jobtypen.

Find hurtigt frem til
 
de bedste kandidater

At holde styr på hver eneste kandidat til hver jobåbning kan være en tidskrævende, og til tider uoverskuelig affære. Med Emply kan I hurtigt og effektivt filtrere og sortere kandidater baseret på en bred vifte af kriterier, så I altid kan opnå komplet indsigt i jeres kandidatpulje.

Samarbejd og
 
koordiner

Kommuniker internt, tilføj opgaver, følg aktivitet og bedøm de enkelte kandidater, så jeres rekrutteringsteam altid er koordineret. Emply gør det muligt at samarbejde ubesværet på kryds og tværs, så I kan udnytte jeres teamwork til dets fulde potentiale.

Oplev fremtidens
 
interviewplanlægning

Med direkte kalenderintegration har vi sat os for at transformere den måde, I traditionelt planlægger interviews på. Få adgang til enhver medarbejders kalender, så I kan planlægge interviews i tilgængelige perioder og sende flere mulige tidsrum til jeres kandidater for øget fleksibilitet.

Sæt kommunikation
 
autopilot

Undgå at efterlade jeres kandidater i uvished uforsætligt og frigør samtidig tid og ressourcer ved at automatisere jeres kommunikation under rekrutteringsprocessen. Ved at gøre dette kan I udelukkende fokusere på at vurdere og vælge de bedste ansøgere til stillingen.

Opnå en strømlinet
 
& effektiv proces

Når I først har besluttet at ansætte en kandidat, flytter Emply dem automatisk over i jeres onboardingforløb. Kandidaten får automatisk oprettet en medarbejderprofil med alle HR-data, der er indsamlet under rekrutteringsprocessen, for en strømlinet og effektiv proces til gavn for både jer og jeres nyansatte.

Lad os håndtere kandidater sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.