Pre-, On- & Offboarding
 

Strømlin hele medarbejderrejsen fra pre- til offboarding med automatiserede processer, kontinuerlig
 
feedback og skræddersyet læringsmateriale der sikrer glade og motiverede medarbejdere.

Book demo

Skab det perfekte
 
førstehåndsindtryk

Onboarding er det mest afgørende tidspunkt for jeres nye medarbejdere. I denne periode vil de beslutte, om de kan se sig selv arbejde i jeres organisation på lang sigt. Med Emply kan I skabe en fantastisk onboarding, der forbedrer trivsel, produktivitet og fastholdelse.

Lad hver nyansat
 
blive en succes

Med preboarding kan I sikre jer, at jeres nye ansættelser er velinformerede og føler sig som en del af organisationen inden deres første dag. Send dem materiale såsom firmahåndbogen, en rundvisning på kontoret og videohilsener fra deres kolleger for at give dem en god start på deres rejse i jeres organisation.

Automatiser repetitive
 
opgaver og spar tid

Hvad end I vil have udfyldt stamdata, anmode om nøglekort, eller videresende data til receptionen kan det automatiseres i Emply. Konfigurer jeres ønskede automatiseringsprocesser, og lad systemet gøre alt det hårde arbejde, så I får mere tid til jeres medarbejdere.

Følg udviklingen
 
med løbende dialog

De første måneder i en ny organisation kan være både overvældende og stressende. Følg jeres nye ansattes udvikling og trivsel nøje gennem kontinuerlig feedback, så I hurtigt kan justere jeres indsats, hvis det er nødvendigt.

Bevar overblikket
 
hvor end du er

Med vores mobil-app kan I følge jeres medarbejderes udvikling på farten. Håndter HR-opgaver direkte fra telefonen, så processer aldrig går i stå - og vær samtidig lettilgængelig, hvis jeres medarbejdere har brug for assistance.

Fra medarbejder
 
til ambassadør

Med offboarding kan I skabe en varig positiv oplevelse for jeres medarbejder under deres fratrædelse, og sørge for at de forlader jeres organisation som brand-ambassadør. Få værdifuld indsigt i deres tid i jeres organisation, og brug den fremadrettet til at forbedre jeres processer.

Lad os onboarde sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.