Godkendelsesprocesser

Hvad end det er nyansættelser, lønstigninger eller andet, der kræver godkendelse,
 
vil beslutningstagere modtage anmodninger én efter én for nem administration.

Book demo

Godkend eller afvis
 
uden alt besværet

Godkendelsesprocesser kan være komplekse og besværlige. Hos Emply er det vores mission at ændre dette. Ved hjælp af automatisering starter godkendelsesprocesserne helt automatisk. Herfra kan teamet nemt og sikkert kommunikere med hinanden, indtil processen er slut, og godkendelserne er på plads.

Godkendelsesprocesser
 
til enhver situation

Uanset hvilken godkendelsesproces I ønsker at påbegynde, kan I opsætte det efter jeres egne ønsker. Tag stilling til hvilke beslutningstagere der skal være involveret, og hvor kompleks processen skal være. Alle aktiviteter og kommentarer vil blive registreret for intern dokumentation.

Send anmodninger
 
til de rette personer

Med forudbestemte godkendelsesprocesser hører det fortiden til, at medarbejdere skal lede efter de personer, der er autoriseret til at godkende netop deres anmodning. Alle anmodninger sendes automatisk til de relevante beslutningstagere for en strømlinet og effektiv proces.

Medarbejderselvbetjening
 
med ro i sindet

Med klart definerede godkendelsesprocesser på plads kan I lade jeres medarbejdere drage fuld fordel af alt, hvad Emply har at tilbyde, uden at de ved et uheld overskrider deres beføjelser.

Lad os godkende sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.