Mål & Milepæle

Konkrete mål og milepæle holder jeres medarbejdere motiverede
 
og engagerede på tværs af hele jeres organisation.

Book demo

Motiverede ansatte
 
er glade ansatte

Sæt konkrete mål og milepæle for jeres medarbejdere, så de er engagerede, motiverede og på bølgelængde. Både I og jeres medarbejdere kan følge medarbejdernes fremskridt i realtid. I kan justere medarbejderens udvikling, og belønne medarbejderne med trofæer eller bonusser, når visse mål eller milepæle er nået.

Skræddersy jeres
 
kompetenceudvikling

Hver enkelt medarbejder er forskellig, og hver udviklingsplan bør omfavne det. Tilpas og skræddersy mål og milepæle for hver enkelt medarbejder gennem detaljeret indsigt i deres faglige niveau og specifikke kompetencer for at maksimere deres potentiale.

Foren produktivitet
 
og trivsel

At have klart definerede og afstemte forventninger mellem leder og medarbejder er afgørende for medarbejderens trivsel. Konkrete mål der er skræddersyet til den enkelte medarbejder, hjælper med at sætte realistiske og håndgribelige forventninger mellem alle parter, så jeres medarbejdere kan føle og yde deres bedste.

Sammensæt det
 
perfekte samarbejde

Har I et projekt, der kræver særlige færdigheder? Tildel flere medarbejdere til det samme mål, uddeleger opgaver baseret på medarbejdernes individuelle styrker, og se dem blomstre i et team.

Følg udviklingen
 
i realtid

Ledere kan let følge udviklingsplaner med meddelelser, der sendes ud, når milepæle nås. Tilsvarende kan status for samarbejdsmål følges af tilknyttede medarbejdere, så projekter ikke går i hårknude grundet manglende kommunikation.

Lad os sætte mål sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.