Kompetencer & Certifikater

Tag jeres udvikling til det næste niveau med komplet indsigt i jeres medarbejderes og
 
organisations potentiale, og slip det løs med vores integrerede læringsstyringssystem.

Book demo

Find medarbejdernes
 
skjulte potentiale

Med omfattende og detaljeret indsigt i hver medarbejders færdigheder kan I hurtigt afdække hvilke områder af jeres medarbejderes potentiale, der går til spilde og lave skræddersyede udviklingsplaner for at fremme disse.

Styrk jeres
 
vigtigste aktiver

Medarbejderne er jeres mest værdifulde aktiver, så sørg for at de forbliver engagerede, glade og motiverede ved at give dem let adgang til læringsmateriale, hvor de løbende kan forbedre sig og lære nye færdigheder.

Hold styr på
 
alle jeres certifikater

Opret og tildel certifikater til medarbejdere efter gennemførte udviklingsplaner eller kurser, og få påmindelser, når de skal gencertificeres. Hold styr på alle certifikater, der er tildelt i organisationen, deres udløbsdato og hvem de tilhører.

Hold fokus på
 
det store billede

Følg udviklingen af jeres organisation over tid for at sikre, at I bevæger jer fremad sammen. I kan hurtigt afdække de områder, hvor I kan forbedre jer, være i stand til at udpege den bedste medarbejder til et projekt med avancerede filtreringsmuligheder og meget mere.

Integreret
 
læringsstyringssystem

Med et fuldt integreret læringsstyringssystem kan I drage fordel af alt, hvad e-læring har at tilbyde. Tag jeres medarbejdere til det næste niveau med mikrolæring, effektiv kursusadministration, læringsstier og afhold on-site kurser samt webinarer - alt sammen inden i Emply.

Lad os styrke kompetencer sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.