Årlige Samtaler

Gør alle jeres medarbejdere i stand til at nå deres fulde potentiale med automatiserede og
 
effektive årlige medarbejdersamtaler, der efterlader alle motiverede og på samme bølgelængde.

Book demo

Giv og modtag
 
meningsfuld feedback

Årlige medarbejdersamtaler er et vigtigt redskab til at afdække de områder, der fungerer efter hensigten, samt de områder der kræver forbedring. Emply gør det let at afholde effektive medarbejdersamtaler, der efterlader både jer og medarbejderne motiverede og på bølgelængde.

Sæt medarbejderne
 
i centrum

Udviklingssamtaler er afgørende i forhold til at tilpasse forventninger og etablere konkrete udviklingsmål. I kan nemt gennemgå tidligere samtaler med alle data lige ved hånden, og dermed justere udviklingsplanerne løbende.

Boost udviklingen
 
med handlingsplaner

Opret konkrete handlingsplaner, der er knyttet til resuméet af jeres medarbejdersamtale for at understøtte udviklingen af den enkelte medarbejder. Resuméet giver et øjeblikkeligt overblik over mål, opgaver og læringsmateriale i handlingsplanen, og kan danne grundlag for medarbejderens udvikling fremadrettet.

Kom hele
 
vejen rundt

360-graders feedback giver en nuanceret, afbalanceret og grundig evaluering ved at inddrage flere individers perspektiver. På den måde kan medarbejdere og ledere få afdækket både deres opfattede styrker såvel som blinde vinkler, der har behov for at blive justeret.

Skab rammerne for
 
medarbejdertrivsel

Jeres arbejdsplads skal fungere for alle - og med gode arbejdspladsvurderinger kan det lade sig gøre. Reducer fravær, konflikter og opsigelser ved at få værdifuld indsigt i, hvordan medarbejderne opfatter arbejdsmiljøet, så I kan foretage ændringer, hvis det er nødvendigt.

Hold styr på
 
jeres fremskridt

Hold jeres medarbejdersamtaler både effektive og punktlige, med evnen til at følge processen fra start til slut. Følg udviklingen af jeres medarbejdere og organisation over tid ved at sammenholde progressionen med tidligere feedbackformularer og samtaler.

Automatiser jeres
 
medarbejdersamtaler

Opsæt kvartalsvise, halvårlige eller årlige cyklusser for medarbejdersamtaler, der automatisk udløser hvert trin i processen. Lad Emply håndtere alt fra meddelelser, påmindelser, udsendelse og indhentning af skemaer samt planlægning af interviews, så processen bliver simpel og effektiv.

Lad os afholde samtaler sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.