Mobil-app
 

Emply er en kæmpe platform, men lille nok til at passe ned i lommen på jer og jeres
 
medarbejdere, så I nemt kan holde styr på jeres HR-processer på farten.

Book demo

Bevar overblikket i en
 
omskiftelig hverdag

Som HR-medarbejderens opgave bliver mere omfattende og kompleks er det alfa omega at have overblikket. Med Emply får I den vigtige kommunikation serveret i et brugervenligt og responsivt design med bl.a. opgaveliste, push-notifikationer, meddelelser osv.

Hele organisationen
 
i jeres lomme

Ved at have jeres HR-system i lommeformat, har I altid adgang til information om jeres organisation og hver enkelt medarbejder. Hold fingeren på pulsen af jeres organisation, så I altid har indblik i jeres medarbejderes trivsel og udvikling.

Hav jeres kandidater
 
ved fingerspidserne

Visse HR-medarbejdere bruger en stor del af dagen på farten. For dem vil det være praktisk at kunne håndtere rekrutteringen fra vores mobil-app. Gennemgå jobansøgninger, når de kommer ind, og hold jeres kommunikation punktlig for at undgå, at kandidater mister interesse undervejs.

Selvbetjening
 
på farten

Giv jeres medarbejdere mulighed for at selvbetjene via enhver enhed som passer dem. Selvbetjening omfatter både indberetning af fravær, deltagelse i kurser eller at holde sig opdateret med organisationen. Let arbejdsbyrden for HR-afdelingen og skab tillid mellem organisation og medarbejdere.

Lad os blive mobile sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.