Employer Branding

Skab en god oplevelse for jeres medarbejdere ved at give dem overblikket over
 
kommende opgaver, begivenheder og læringsmateriale fra én, intuitiv platform.

Book demo

En god oplevelse
 
fra start til slut

Skab gode medarbejderoplevelser ved at tilbyde en intuitiv portal for medarbejdere, så de har adgang til opgaver, begivenheder og læringsmateriale, der er knyttet til deres onboarding eller udviklingsplan. Med adgang døgnet rundt fra enhver enhed kan medarbejdere altid være på forkant med næste udviklingstrin.

En portal, der er
 
jeres brand værdigt

Gennem brug af træk og slip-elementer har vi gjort det til en kodefri og brugervenlig oplevelse at skabe visuelt fantastiske karriereportaler, der afspejler jeres brand. Vælg mellem en bred vifte af foruddefinerede design-sektioner så som bannere, videoer og billedgallerier.

En naturlig og
 
let onboarding

Sørg for, at jeres nye medarbejdere får den bedst mulige oplevelse før og efter onboardingen ved at give et klart og kortfattet overblik over deres kommende opgaver, aktiviteter og kurser, så den nyansatte kan få en god start i jeres organisation.

Vis jeres værdier og
 
virksomhedskultur

At få medarbejdere til at føle et stærkt tilhørsforhold til jeres organisation er afgørende for deres motivation, udvikling og trivsel. Ved at forsyne medarbejderne med essentielt læringsmateriale om organisationen kan I sikre, at de føler sig som en del af teamet fra starten.

Adgang hvor som
 
helst, når som helst

Med uhindret adgang døgnet rundt fra enhver enhed kan jeres medarbejdere tage kontrol over deres egne fremskridt og udvikling. På den måde kan I holde dem engagerede og motiverede gennem hele deres medarbejderrejse.

Lad os forbedre
 
medarbejderoplevelser
sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.