Kursushåndtering

Strømlin jeres kursushåndtering med værktøjer til at understøtte håndteringen af deltagere,
 
tidsrum, tilmeldingsspørgsmål og deltagelse, samt tildelingen af point efter endt forløb.

Book demo

Strømlin jeres
 
kursushåndtering

Organisering og administration af on-site kurser kan være en meget kompleks og tidskrævende affære, der kun bliver mere indviklet i takt med at organisationer vokser. Emply tilbyder en bred vifte af værktøjer og funktioner, der lader jer strømline jeres kursushåndtering, så I kan bruge tiden på at udvikle jeres medarbejdere.

Lad Emply håndtere
 
det administrative

Opret flere tidsrum til jeres kursus, og få tilsendt vigtige oplysninger gennem skræddersyede tilmeldingsformularer. Få adgang til et komplet overblik over deltagerliste samt værktøjer til håndtering af godkendelse, deltagelse og omregistrering af kursister for en fuldstændig strømlinet kursusadministration.

Motiver medarbejdere
 
med pointtildeling

Med Emply kan I tildele point til deltagere der har afsluttet et givent læringsforløb. Brug point til både at motivere og engagere medarbejdere gennem leaderboards, anvende dem som delmål i udviklingsplaner eller bruge dem som del af interne krav.

Ærlig feedback
 
lader jer optimere

Kurser kan både motivere, uddanne og udvikle jeres arbejdsstyrke. Ved at tillade feedback fra medarbejdere kan I opnå en værdifuld indsigt I deres oplevelse, og hvordan I kan optimere og forbedre jeres kurser fremover.

Lad os håndtere
 
læring
sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.