E-læringskurser

Med uhindret adgang til læringsmateriale døgnet rundt fra enhver enhed kan
 
jeres medarbejdere tage deres udvikling i egne hænder og indfri deres fulde potentiale.

Book demo

Lær hvad som helst
 
- hvor som helst

Løft hele jeres organisations potentiale til et højere niveau ved at lade jeres medarbejdere tage ansvaret for deres egen udvikling. Giv jeres medarbejdere adgang til et helt univers af læring, tilgængeligt døgnet rundt, fra enhver enhed.

Bryd kurser ned
 
i fokuserede bidder

Oplev styrken ved mikrolæring ved at nedbryde komplekse koncepter i mere håndterbare bidder. Mikrolæring tager udgangspunkt i gentagelser over en længere periode for bedre forståelse og indlæring af viden.

Opret et kursus
 
til ethvert formål

Design skræddersyede kurser fra bunden, så de passer til bestemte formål eller udviklingsplaner. Med intuitive elementer og en bred vifte af understøttede filtyper er vores kursusbygger ekstremt fleksibel og alsidig, så den passer til ethvert læringsbehov en organisation måtte have.

Hold læringsmateriale
 
opdateret løbende

Læringsmateriale skal ofte opdateres for at forblive relevant i takt med at jeres organisation udvikler sig. Med hele jeres læringsbibliotek centraliseret kan I hurtigt fjerne, tilføje eller redigere eksisterende kurser, så jeres medarbejdere altid har adgang til relevant læring.

Læringshåndtering på
 
enterprise niveau

Med et enterprise-ready læringsmodul kan Emply håndtere alle jeres læringsbehov. Med funktioner som brugerdefineret adgang, fuldt responsivt design, understøttelse af flere sprog og SCORM-pakker kan vores læringsmodul understøtte udviklingen af enhver organisation.

Lad os e-lære sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.