Kundesucces

Det er afgørende for os, at vores kunder føler sig taget hånd om - både
 
i implementeringsfasen og efter I er gået live med vores platform.

Book demo

Vi tager jer
 
i hånden

Vi ved, hvor vigtigt det er for kunder at føle sig trygge i implementeringsfasen. Derfor prioriterer vi det højt at opbygge et tæt forhold til kunden, der fortsætter gennem hele samarbejdet. Vi går ikke på kompromis med vores mål om at give den bedste kundeoplevelse inden for vores branche.

En strømlinet
 
implementering

Når implementeringsfasen begynder, indleder I et nært samarbejde med en af vores implementeringskonsulenter, som vil være ved jeres side gennem hele processen. Sammen udarbejder I en detaljeret tidslinje for projektet baseret på jeres tidsplan og tilgængelighed. Hvis der opstår et behov for at ændre implementeringsplanen undervejs, har I altid mulighed for at kontakte os.

Fra nybegynder
 
til ekspert

Selvom vi mener at have udviklet den mest brugervenlige HR-platform på markedet, tilbyder vi stadig træning til alle nye kunder, så I er sikre på at få mest muligt ud af platformen. Træningen afholdes af jeres implementeringskonsulent, der vil give vejledning i alle aspekter af platformen.

Vi er klar
 
til at hjælpe jer

Vi er altid klar til at hjælpe og assistere jer med at bruge Emply. På vores hjemmeside har vi et Hjælpecenter, hvor I kan finde guider til platformens mest basale funktioner. Her kan I få adgang til et community, hvor I kan finde svar på andre brugeres spørgsmål. Endelig er vi altid klar til at hjælpe jer via e-mail eller telefon.

Lad os få succes sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.