Ferie & Fravær

Hold jer opdateret om fravær i organisationen, mens I sparer tid på administration
 
via medarbejderselvbetjening og automatiserede godkendelsesprocesser.

Book demo

Få det komplette
 
fraværsoverblik

Med få kliks kan I få adgang til et komplet og intuitivt, grafisk overblik over fravær i hele jeres organisation. Med detaljerede filtrerings- og sorteringsmuligheder kan I nemt og ubesværet finde nøjagtigt de oplysninger, I søger, for at få dyb indsigt i alle aspekter af jeres fravær.

Selvbetjening sparer
 
jer værdifuld tid

Lad jeres medarbejdere registrere ferie og fravær i Emply og diriger automatisk anmodninger til relevante beslutningstagere med godkendelsesprocesser, der er skræddersyet til netop jeres specifikke organisation.

Lad os håndtere
 
alle beregninger

Emply holder automatisk styr på den optjente ferie i overensstemmelse med den gældende ferielov for hver enkelt medarbejder. Emply trækker automatisk brugt ferie fra optjent og selvbetalt ferie i den ansattes lønudbetaling.

Godkend fravær
 
på jeres vilkår

Visse medarbejdere bliver muligvis nødt til at få fravær godkendt af flere afdelinger, specifikke ledere eller automatisk få fravær godkendt. Med uendelige muligheder kan I konfigurere automatiseringer og godkendelsesprocesser i Emply, så de passer til jeres behov.

Hold jer opdaterede
 
til enhver tid

Jeres medarbejdere kan nemt og ubesværet registrere fravær derhjemme og på farten med vores mobil-app. Ledere har altid det fulde fraværsoverblik ved hånden, og de modtager en notifikation, så snart en medarbejder registrere fravær, klar til at blive godkendt eller afvist - når som helst og hvor som helst.

Opdag problemer,
 
før de opstår

Med en omfattende oversigt over jeres organisations fravær vil I være i stand til at opdage uregelmæssige fraværsmønstre, hvilket gør det nemt at registrere problemer blandt jeres medarbejdere, før de bliver uhåndterlige.

Lad os håndtere fravær sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.