Digital Signatur

Strømlin jeres dokumenthåndtering med hurtig, sikker og juridisk gyldig digital
 
signering, og drag fordel af en digital arbejdsgang uden kompromiser.

Book demo

Indfør en
 
papirløs arbejdsgang

Digitale signaturer tillader en papirløs arbejdsproces og eliminerer udskrivning, scanning, forsendelse og returnering af underskrevne dokumenter. Håndter signering på en brøkdel af tiden, så I kan fremskynde rekrutteringsprocesser, spare papirudgifter og appellere til den yngre generation.

Alle fordelene
 
- nul kompromiser

I behøver ikke indgå kompromiser med hensyn til hverken gyldighed eller sikkerhed. Digitale signaturer er akkurat lige så gyldige som dets håndskrevne modstykke. Ofte er digital signatur faktisk mere sikkert, fordi underskriveren er blevet godkendt af en betroet tredjepart.

Hav alle dokumenter
 
lige ved hånden

Forbi er de dage, hvor I skal gemme og arkivere papirkopier af hvert enkelt dokument. Dette gør det besværligt og tidskrævende at finde nøjagtigt dét papir, I leder efter. Med alle dokumenter digitaliseret og gemt på en central placering, kan I søge, filtrere og finde dokumenter på et øjeblik.

Integrer til jeres
 
foretrukne systemer

Vi integrerer med de mest populære løsninger til digital signatur, så I kan håndtere al jeres dokumentsignering i Emply. Vi tilbyder også skræddersyede integrationer til ethvert forretningskritisk signatursystem, I måtte bruge.

Bliv ajourført på
 
ethvert tidspunkt

Se status på jeres dokumenter i realtid og modtag underretninger, når der foretages ændringer. Drop gætterierne om underskriveren har modtaget filen, eller om vedkommende underskrev alle de anviste steder. Brug mere tid på at være produktiv og mindre på opfølgninger.

Lad os underskrive digitalt sammen!

Få en gratis demo og gå på opdagelse i alle
 
de muligheder der er ved at bruge Emply.
Book demo
© 2022 Emply ApS.
 
Alle rettigheder forbeholdes.